B&B De Mast bij Fort Vechten

B&B De Mast

B&B De Mast bij Fort Vechten

algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden – B&B De Mast

laatste update: 7-10-2022

Artikel 1: Deze algemene voorwaarden zijn bestemd voor gasten van B&B De Mast te Bunnik. Hierna genoemd ‘de huurder’. De gastheer en gastvrouw van De Mast, genoemd de ‘verhuurder’, zorgt dat bij aankomst van de gasten de accommodatie in een goede staat aan de huurder(s) ter beschikking wordt gesteld. Huurder ontvangt de sleutel van de verhuurder en levert deze na het einde van zijn verblijf weer in.

Artikel 2: De huurder gaat ermee akkoord om het gastenverblijf netjes te ‘bewonen’ en weer in een goede staat, bezemschoon, achter te laten. Eventuele schade wordt binnen een dag na uitchecken door huurder aan verhuurder gemeld.

Artikel 3: Huurder gaat netjes met de voorzieningen/apparatuur in het gastenverblijf om. Mocht er iets onverhoopt kapot gaan en dit wordt niet gemeld, dan mag verhuurder hier kosten voor in rekening brengen bij de huurder.

Artikel 4: Verhuurder kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade aan persoonlijke eigendommen van de huurder of door onvoorziene omstandigheden (zoals bijv. slecht weer of tijdelijke onderbreking van internet of iets anders).

Artikel 5: Er mag niet gerookt worden in het gastenverblijf. Bij nalatigheid kan verhuurder eventuele gemaakte kosten verhalen op de huurder. Buiten roken is toegestaan.

Artikel 6: Huisdieren zijn niet toegestaan.

Artikel 7: Inchecken kan vanaf 15:00 uur en uitchecken voor 10:00 uur. Afwijkende tijden kunnen vooraf besproken worden per telefoon of per mail. Bagage afleveren alvorens in te checken is altijd bespreekbaar.

Artikel 8: Huurder mag overdag bezoek ontvangen; niet meer dan twee personen en in overleg met de verhuurder. Huurder blijft verantwoordelijk voor de accommodatie wanneer er bezoek is. Feesten en partijen zijn, op uitzonderingsgevallen na, verboden. Huurder mag niet zomaar extra gasten laten overnachten. Mocht dit, zonder overleg, gebeuren; dan is verhuurder gerechtigd om huurder extra kosten hiervoor te berekenen.

Artikel 9: Er wordt geen ontbijt geserveerd bij B&B De Mast. Huurder is hiervan op de hoogte.

Artikel 10: Bij reservering direct via de verhuurder dient de huurder het verblijf achteraf te betalen, met inachtneming van het feit dat vooraf 10% van de totaalprijs wordt gefactureerd en moet zijn voldaan. Dit om zgn. no-show of last-minute annuleringen te voorkomen. Annuleringen dienen per mail maximaal twee weken van tevoren plaats te vinden. Huurder is hiervan op de hoogte. Prijs is incl. gebruik van gas, licht, water. Bij annuleringen die binnen een week voor verblijf plaatsvinden, is verhuurder gerechtigd om 50% van de huursom in rekening te brengen.

Artikel 11: Huurder mag samen met de verhuurder een bezoek aan de stallen en machineberging van het bedrijf maken. Zonder verhuurder is het niet toegestaan aan de huurder om zich op het bedrijf te bevinden. 

Artikel 12: Verhuurder is niet aansprakelijk voor eventueel letsel van huurder opgelopen tijdens het verblijf op De Mast.